Business from beingness weekend

Merk je ook dat ondernemen vanuit het nieuwe bewustzijn, niet matcht met de oude manier van marketing?

Wil je ook niet langer moeten pushen, forceren, overtuigen (hoe ‘psychologisch onderbouwd’ deze technieken ook mogen zijn), de angst of het reptielenbrein van mensen bespelen, schaarste creëren? (En bijgevolg bijdragen aan de emotionele vervuiling van onze planeet.)

Geloof je ook oprecht dat het anders kan, weet je alleen niet hoe?

Dan ben je van harte welkom op het ‘business from beingness’ weekend! Waar we uitgaan van het principe ‘Energy speaks louder than strategy!’

Uitbreiden naar binnen (Mieke)

Your vibe attracts your tribe!

Alles draait om resonantie, ook marketing! 

Klanten komen niet alleen voor je dienst of product, ze komen voor jou, ze willen baden in jouw energie! Daarom is het erg belangrijk je bewust te worden van de energie die je uitzendt en het verschil te kennen tussen hoge en lage vibraties.

Alles werkt van binnen naar buiten, jouw binnenkant is jouw verantwoordelijkheid. Daarvan een prioriteit maken is niet alleen dienstbaar ten opzichte van jezelf, maar ook ten opzichte van anderen. Je creëert met alles wat je doet immers een rimpeleffect, een rimpeleffect dat vertrekt vanuit jouw zijn.

♥ Vanuit welke intenties en staat van bewustzijn vertrekken jouw acties?
♥ Kloppen je acties met wie jij ten diepste bent, handel je vanuit integriteit? 
♥ Is alles wat je doet een uitdrukking van jouw unieke zijn? 
♥ Spreekt jouw authentieke energie doorheen je dienst of product?
♥ Wat spiegelen je klanten je over je innerlijke toestand?
♥ Hoe kom je vanuit een toestand van angst, wanhoop en verkramping weer in een toestand van liefde, vertrouwen en expansie? 

Op deze en soortgelijke vragen formuleren we tijdens het eerste gedeelte van het weekend samen een antwoord.

In een staat van ontspanning ontstaan de beste ideeën, als je vervolgens geïnspireerde actie koppelt aan deze ideeën, acties die voortvloeien vanuit een hoge staat van bewustzijn en afgestemd zijn op wie je werkelijk bent, zal jouw dienst of product vanzelf resoneren met de juiste klanten. Klanten waar je helemaal blij van wordt!

Op dit principe bouwt Linda tijdens het tweede gedeelte van het weekend verder.

Uitbreiden naar buiten (Linda)

Geïnspireerde actie vanuit een geïnspireerde marketingstrategie, daar gaan we tijdens het tweede gedeelte van het weekend naartoe. 

Vanuit vertrouwen en in alle veiligheid kan je gaan exploreren wat er ‘daarbuiten’ is, experimenteren met wat je daar leert en voelen wat wel en niet bij je past.

Niets moet en alles kan…

♥ Wat is je aanbod, past het bij wie je bent en resoneert het met de klanten die je wil aantrekken?
♥ Zou je het anders vorm kunnen geven of is het perfect zoals het is?
♥ Nu je verankerd bent in jezelf, welke acties wil je dan nemen om zichtbaar te zijn met wie je bent en wat je doet? Welke praktische vragen heb je daarbij? En welke vaardigheden zou je graag nog ontwikkelen?
♥ Wat is een marketingstrategie? Welke marketingstrategieën bestaan er? Ge je het creatieve proces aan om net die strategie te ontwikkelen die helemaal met je resoneert?
♥ Hoe nodig je mensen om met je te gaan samen werken? Hoe nodig je mensen uit om klant te worden? Kortom hoe verkoop je op een authentieke manier zonder jezelf en de ander te verliezen?

Geïnspireerde actie vraagt geen doorzettingsvermogen, geen zelfdiscipline zelfs geen motivatie. Je weet waarom je iets doet en waar je naartoe wil. Je wil dienstbaar zijn, van de wereld een betere plek maken voor anderen maar ook voor jezelf. De acties die je daarvoor wil ondernemen kunnen zeker weerstand oproepen, maar met de tools en inzichten van Mieke die aangereikt werden tijdens het eerste gedeelte van het weekend, weet jij daar nu wel raad mee. En dan is het alleen nog maar gaaaaaan en genieten ☺.

Energy speaks louder than strategy. (1).png

Ervaringen

Dit zijn enkele reacties die we mochten ontvangen na de eerste editie:

"Deze twee dagen zijn voor mij een sterke catalysator geworden om weer voluit te gaan voor wat ik het liefste in deze wereld zet." - Patricia

"Het weekend Business from Beingness zindert nog na en vervulde me met een blij gevoel en een hoofd boordevol inspiratie. De positieve chaos aan ideeën in mijn hoofd is nog niet geluwd, maar een sprankeltje opbouw aan structuur ontluikt en geeft mij het gevoel dat “het goed komt” met het zichtbaar maken van mijn missie." 😉 - Marie-Jeanne

"Twee dagen, voorbij gevlogen. Jezelf opladen, met positieve energie, idee’tjes om mee aan de slag te gaan. Grote en kleine inzichten die misschien toch het verschil kunnen maken. Natuurlijk was het fantastisch, een fijne groep een sterke energie. De combinatie van twee geweldige dames die je helemaal vanuit zichzelf leren en tonen hoe je met je hart kan ondernemen. Een goede en liefdevolle investering in mezelf. De vragenlijst die je duidelijk maken welke weg voor jou de natuurlijkste is. Dat facebook ook organisch zijn werk kan doen. Elkaar Liken en delen als je het voelt. Gewoon alles in liefde doen en niks forceren… “Ik moet just niks”….en…. “gewoon doen”… en dat kan hele grote gevolgen hebben… een aanrader… GEWOON DOEN" - Gudrun

"De tweedaagse Business from Beingness is voor mij een intens gesprek met mezelf en mijn ego en ziel geworden. Vooraf vooral de behoefte en honger naar meer, meer, meer informatie en kennis. Door de verhalen van de andere deelnemers, de manier van ‘zijn’ van Linda en Mieke en mijn eigen innerlijke roerselen kwam ik tot het mooie inzicht (door weer een diepere laag van begrijpen aan te mogen boren) dat het laatste ontbrekende puzzelstukje waar ik naar op zoek was, ikzelf ben. Niet nóg meer inhoud, maar SHOW UP! Alles wat en wie ik nu ben is genoeg, laat jezelf zien aan de wereld." - Jane

Praktische informatie

Van 5 tot 7 juli in de abdij van Postel

Aanvang: vrijdag (ontvangst 19u - start programma 19u30)

Einde: zondag omstreeks 16u

Gastenkwartier abdij van Postel, Abdijlaan 16, 2400 Mol

Prijs:

449€ (exclusief btw) indien je inschrijft voor 1 mei 2019 (vroegboekactie).
499€ (exclusief btw) indien je inschrijft na 1 mei 2019

Het is mogelijk te betalen in schijven (op aanvraag).

Inbegrepen:

Weekendprogramma gefaciliteerd door Linda Nuyts en Mieke Lannoey

Werk- en schrijfmateriaal

2 overnachtingen in een privékamer (lavabo op kamer, douche & toilet op de gang)

2 X ontbijt, 2 X lunch, 1 X avondmaal

Koffie, thee en water

Niet inbegrepen:

Beddengoed en handdoeken (zelf mee te brengen (éénpersoonsbed) of je kunt een linnenpakket bestellen voor 8€ extra).

Max. 12 deelnemers (VOLZET!)