inspiratie

Ik hou er ontzettend van om al schrijvend mensen te mogen inspireren, (h)erkenning te brengen en nieuwe inzichten aan te reiken. 

Blogartikelen

Op Inspirerend Leven en Nieuwetijdskind magazine vind je al mijn oudere blogs over persoonlijke groei & spirituele ontwikkeling.

Mijn laatste nieuwe blogartikelen vind je op deze website. Aangevuld met blogs gericht op bewuste (nieuwetijds)ondernemers met een missie.

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuwe blogposts.

Gratis e-books

Download gratis de e-books: 

  • Tips om authentiek te ondernemen

  • Natuurlijker leven met de GOLF-filosofie

  • Van pijn naar passie in vijf stappen

Online bibliotheek

Vanaf begin 2019 kan je terecht in mijn online bibliotheek voor verdiepende en transformerende cursussen rond persoonlijke groei & spirituele ontwikkeling. Naast inspiratie & inzichten bieden deze cursussen ook reflectieve opdrachten waarmee je direct aan de slag kunt binnen je leven.

Schrijf je onderaan in op de nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht!

Facebookpagina

Op mijn Facebookpagina deel ik open en kwetsbaar over het proces waar ik zelf doorheen ga. Een weg die nog steeds met ups & downs verloopt.

Nieuwsbrief

Gemiddeld 1 à 2 keer per maand stuur ik een nieuwsbrief uit met daarin een inspirerende quote of tekst over een thema dat zich op dat moment aandient. Daarnaast bevat de nieuwsbrief een overzicht van de aankomende activiteiten.

Je kunt je onderaan deze pagina abonneren.