inspiratie

Ik hou er ontzettend van om al schrijvend mensen te mogen inspireren, (h)erkenning te brengen en nieuwe inzichten aan te reiken. 

Blogartikelen

Op Inspirerend Leven en Nieuwetijdskind magazine vind je al mijn oudere blogs over persoonlijke groei & bewustzijnsontwikkeling.

Mijn laatste nieuwe blogartikelen vind je op deze website. Aangevuld met blogs over spirituele economie & ondernemen vanuit het nieuwe bewustzijn.

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuwe blogposts.

Gratis e-books

Download gratis de e-books: 

  • Tips om authentiek te ondernemen

  • Natuurlijker leven met de GOLF-filosofie

  • Van pijn naar passie in vijf stappen

Online bibliotheek

In mijn online bibliotheek vind je ‘De reis naar je ware zelf’, een verdiepende en transformerende online cursus rond persoonlijke groei & bewustzijnsontwikkeling. Naast inspiratie & inzichten biedt deze 17-delige cursus ook reflectieve opdrachten waarmee je direct aan de slag kunt om een leven te creëren dat trouw is aan jezelf!

Facebookpagina

Op mijn Facebookpagina deel ik open en kwetsbaar over het proces waar ik zelf doorheen ga. Een weg die met ups & downs verloopt en me heel veel boeiende leerervaringen biedt, die me steeds dichter bij mijn eigen essentie brengen.

Nieuwsbrief

Gemiddeld 1 à 2 keer per maand stuur ik een nieuwsbrief uit met daarin een inspirerende quote, een nieuw inzicht of uitgediept thema aansluitend bij het nieuwe bewustzijn. Daarnaast bevat de nieuwsbrief een overzicht van de aankomende activiteiten. Er is een aparte mailinglijst voor ondernemers.

Je kunt je onderaan deze pagina abonneren.