Online cursus: De reis naar je ware zelf!

Een 15-delige transformerende cursus die je mee op reis neemt naar je ware zelf!

Beleef een uniek innerlijk avontuur!

Vanaf begin januari is deze cursus beschikbaar in de online bibliotheek!

Untitled design (1).jpg

Voel je ook het verlangen om echt jezelf te zijn en neer te zetten op deze wereld?

Toen ik in een burn-out terecht kwam, kon ik alleen maar denken: 'Is het dit nu maar?'. Ik zat vast in een leven waarin ik mij een vreemde voelde.

Elke verandering begint met het besluit het voortaan anders te willen. Ik nam op dat moment de beslissing dat ik er klaar mee was geleefd te worden en de geconditioneerde droom van de maatschappij te blijven meedromen.

Ik zou op zoek gaan naar wie ik echt was en wat ik echt wou en mij niet langer laten tegenhouden door angsten en twijfels die meestal niet eens van mij waren.

Dat deed ik ook en dat doe ik nog steeds. Het blijkt een weg vol uitdagingen te zijn die de ingrediënten voor mijn eigen helingsproces bevatten.

Een reis die me leidt naar heel-zijn binnen mezelf, een reis waarop ik je graag meeneem. Want wanneer je heelheid in jezelf vindt, wordt alles mogelijk!

yoal-desurmont-618540-unsplash.jpg

Ik ben graag jouw reisgids op dit innerlijk avontuur.

De reis naar je ware zelf loopt langs drie wegen

Op elke weg wandelen we doorheen 5 thema's.

De weg naar binnen

De weg naar binnen vormt een uitnodiging om je leven te gaan leiden in plaats van lijden en echt in je eigen verantwoordelijkheid te stappen.

Op deze weg ontdek je:

 • Waar je echt naar verlangt en op welke domeinen je veranderingen dient aan te brengen zodat je op het einde van je leven zonder spijt kunt terugblikken.

 • Hoe je pijnlijke gebeurtenissen en crisissen in je leven kunt benutten als groeimomenten door op zoek te gaan naar de verborgen les of zegen.

 • Hoe je een goede relatie met jezelf opbouwt en hoe je alles wat je van een ander verwacht aan jezelf kunt geven.

 • Geluksgewoonten die niet alleen je perspectief op het leven doen veranderen maar ook de bedrading in je hersenen.

 • Hoe je je innerlijke GPS gebruikt, de signalen van je lichaam interpreteert en je eigen voorschrift schrijft.

De weg naar buiten

De weg naar buiten nodigt je uit om de kudde te verlaten en je eigen weg te banen. Je wordt tevens voorbereid op de obstakels en reacties (zowel binnen jezelf  als vanuit je omgeving) die je als gevolg hiervan kunt verwachten.

Op deze weg ontdek je:

 • Hoe jouw gedrag rechtstreeks de gangbare normen van jouw omgeving en zelfs de maatschappij beïnvloedt, waarom jouw naasten reageren met angst wanneer jij besluit je leven over een andere boeg te gooien en waarom het hen juist ten goede komt je niet te laten tegenhouden.

 • Wat loyaliteit is, hoe dit fenomeen werkt en hoe het jou in de weg kan staan om trouw te zijn aan je eigen groeiproces. Je leert erop te vertrouwen dat jij weet wat best voor jou is en je leert een nieuw script te schrijven voor je leven.

 • Het verschil tussen faalangst en straalangst, waar en hoe je jezelf onbewust saboteert, waarom niet kiezen erger is dan de verkeerde keuze maken en hoe je jezelf de toestemming geeft om je leven naar een hoger niveau te tillen.

 • Hoe je overtuigingen ontstaan en je onderbewustzijn programmeren, waarom mentale inzichten alleen niet voldoende zijn om patronen te doorbreken en hoe je dit wel kunt doen zonder de pijnlijke verhalen uit je verleden opnieuw te moeten oprakelen.

 • Hoe je door je zelfwaardegevoel te vergroten en jezelf te bevrijden van schuldgevoelens je financiële situatie gunstig kunt beïnvloeden, hoe de wet van de aantrekking niet werkt op ego-commando en hoe de stroom van inkomsten op gang komt door meer liefde in je werk en activiteiten te steken.

Untitled design (1).jpg

Het leven was nooit bedoeld om een strijd te zijn.

De weg naar beneden

De weg naar beneden nodigt je uit om echt te landen in jezelf, je lichaam en je bestaan, je eigen waarheid te leven en helemaal te zijn wie je werkelijk bent.

Op deze weg ontdek je:

 • Waarom ware vrijheid een innerlijk proces is en vraagt om het omarmen van het onbekende en het niet-weten.

 • Wat je van dieren kunt leren, hoe je ego hardnekkig probeert om je onbewust te houden en hoe de goddelijke timing van de natuur ook in jouw leven werkzaam is.

 • Waarom het verrichten van innerlijk (opruim)werk veranderingen zal brengen in je relaties en roeping en hoe dit letterlijk met ‘vibes’ te maken heeft. Waarom niets in je leven toeval is geweest en hoe het komt dat er verborgen talenten verschijnen tussen het transformatiepuin.

 • Hoe je echt thuiskomt bij jezelf, in je lichaam en op de aarde door je leven in balans te brengen en de yin & yang in jezelf te harmoniseren.

 • Dat hoe dichter je bij je eigen kern komt en hoe meer je leeft vanuit je ware natuur, hoe lichter, gemakkelijker en vreugdevoller het leven wordt.

erik-dungan-232654-unsplash.jpg

Wees wie je altijd was bedoeld te zijn.

PRAKTISCHE INFORMATIE

WANNEER?

Vanaf begin 2019 is deze verdiepende cursus beschikbaar in de online bibliotheek.

Zo kan je de 15 thema’s op je eigen reistempo doorlopen.

Schrijf je onderaan in op de nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht!

HOE?

Deze cursus bestaat uit 15 inspirerende e-books, geschreven door Mieke Lannoey (auteur van het boek 'Burn-out het begin van verandering'), elk e-book bevat:

 1. een heldere en verdiepende uiteenzetting over het thema

 2. een werkboekgedeelte met reflecterende opdrachten en gedachte-experimenten (aansluitend bij het thema) waardoor je de inzichten en ideeën uit de cursus onmiddellijk kunt integreren in jezelf en toepassen op je leven

Wat maakt geen deel uit van deze cursus?

 • (live)video's noch audiomateriaal

 • individuele coaching of begeleiding (e-mails worden wel steeds beantwoord!)

Opgelet!

Deze cursus is NIET voor mensen die zich een onmachtig slachtoffer willen blijven voelen van het leven, anderen of omstandigheden.

Het resultaat van deze cursus hangt af van hoe intensief je er zelf mee aan de slag gaat.

In tussentijd al wat lezen?

Download dan één van de gratis e-books.

Natuurlijker leven.jpg