Van crisis naar scheppingskracht: De reis naar je ware zelf!

Een burn-out betekende voor mij het begin van verandering, zoals je kon lezen in mijn boek. Het schudde mij wakker voor de ware aard van het leven.

Misschien was de aanzet bij jou geen burn-out, maar een bore-out, chronische ziekte, ongeval, het verlies van een dierbare of misschien had je er plots genoeg van om geleefd te worden door de ratrace.

Je nam net als mij het besluit dat je een leven wilt dat trouw is aan je eigen waarden en je voldoening en vrijheid schenkt. Een leven dat gestoeld is op authentieke keuzes.

Dit vraagt vaak om je vertrouwde zekerheden, zoals geld, relaties, werk en woonplaats, los te laten, wat gepaard kan gaan met (hevige) angst.

Deze dingen geven je een gevoel van veiligheid, maar de enige plek waar werkelijk veiligheid te vinden is, dat is in jezelf.

Het potentieel van je meest ideale leven zit reeds in jou, anders zou je er niet naar verlangen. Het enige dat je dient te doen om je ware leven werkelijkheid te laten worden, is je eigen scheppingskracht benutten. Scheppingskracht is de kracht om te doen wat je echt wilt in je leven.

Deze persoonlijke ontwikkelingscursus helpt je om veiligheid te vinden in jezelf en zet je aan om NU te starten met het leiden van je ware leven. De vele inzichten verwerkt in deze cursus veranderen je mindset en boosten het vertrouwen in jezelf.

Laat de zaadjes van jouw potentieel bewateren tijdens deze reis naar je ware zelf!

Je eigen passie, je eigen verlangen volgen, heeft veel meer positief effect op de wereld dan netjes doen wat er van je gevraagd wordt en je aanpassen aan beperkende structuren.
— Pamela Kribbe
Untitled design (1).jpg

Life is what happens to you while you’re busy making other plans.

John Lennon

Elke verandering begint met het besluit het voortaan anders te willen.

Ik nam tijdens mijn burn-out de beslissing dat ik er klaar mee was geleefd te worden en de geconditioneerde droom van de maatschappij te blijven meedromen.

Ik zou op zoek gaan naar wie ik echt was en wat ik echt wou en mij niet langer laten tegenhouden door angsten en twijfels die meestal niet eens van mij waren.

Dat deed ik ook en dat doe ik nog steeds. Het bleek een weg vol uitdagingen te zijn, met als doel mijn ware zelf (her)ontdekken.

Alles wat ik op deze weg reeds heb geleerd, deel ik met jou in deze cursus!

In ‘de reis naar je ware zelf’ deel ik met jou elke stap, elk inzicht, elke keuze, elk hulpmiddel dat mij heeft gebracht tot waar ik nu sta!

Stuk voor stuk dingen waar je zelf mee aan de slag kunt, waar de (reflectieve) oefeningen in het werkboekgedeelte je extra toe aanmoedigen.

Ik gids jou als reisgids liefdevol door al de obstakels en lessen heen zodat ook jij meer vanuit je ware zelf gaat leven, in vertrouwen je innerlijke roep volgend.

Want je verdient het om een leven te leiden waarin je je thuis voelt!

yoal-desurmont-618540-unsplash.jpg

Ik ben graag jouw reisgids op dit innerlijk avontuur.

De reis naar je ware zelf loopt langs drie wegen

Op elke weg wandelen we doorheen 5 thema's.

De weg naar binnen

De weg naar binnen vormt een uitnodiging om je leven te gaan leiden in plaats van lijden en echt in je eigen verantwoordelijkheid te stappen.

Op deze weg ontdek je:

 • Waar je echt naar verlangt en op welke domeinen je veranderingen dient aan te brengen zodat je op het einde van je leven zonder spijt kunt terugblikken.

 • Hoe je pijnlijke gebeurtenissen en crisissen in je leven kunt benutten als groeimomenten door op zoek te gaan naar de verborgen les of zegen.

 • Hoe je een goede relatie met jezelf opbouwt en hoe je alles wat je van een ander verwacht aan jezelf kunt geven.

 • Geluksgewoonten die niet alleen je perspectief op het leven doen veranderen maar ook de bedrading in je hersenen.

 • Hoe je je innerlijke GPS gebruikt, de signalen van je lichaam interpreteert en je eigen voorschrift schrijft.

De weg naar buiten

De weg naar buiten nodigt je uit om de kudde te verlaten en je eigen weg te banen. Je wordt tevens voorbereid op de obstakels en reacties (zowel binnen jezelf  als vanuit je omgeving) die je als gevolg hiervan kunt verwachten.

Op deze weg ontdek je:

 • Hoe jouw gedrag rechtstreeks de gangbare normen van jouw omgeving en zelfs de maatschappij beïnvloedt, waarom jouw naasten reageren met angst wanneer jij besluit je leven over een andere boeg te gooien en waarom het hen juist ten goede komt je niet te laten tegenhouden.

 • Wat loyaliteit is, hoe dit fenomeen werkt en hoe het jou in de weg kan staan om trouw te zijn aan je eigen groeiproces. Je leert erop te vertrouwen dat jij weet wat best voor jou is en je leert een nieuw script te schrijven voor je leven.

 • Het verschil tussen faalangst en straalangst, waar en hoe je jezelf onbewust saboteert, waarom niet kiezen erger is dan de verkeerde keuze maken en hoe je jezelf de toestemming geeft om je leven naar een hoger niveau te tillen.

 • Hoe je overtuigingen ontstaan en je onderbewustzijn programmeren, waarom mentale inzichten alleen niet voldoende zijn om patronen te doorbreken en hoe je dit wel kunt doen zonder de pijnlijke verhalen uit je verleden opnieuw te moeten oprakelen.

 • Hoe je door je zelfwaardegevoel te vergroten en jezelf te bevrijden van schuldgevoelens je financiële situatie gunstig kunt beïnvloeden, hoe de wet van de aantrekking niet werkt op ego-commando en hoe de stroom van inkomsten op gang komt door meer liefde in je werk en activiteiten te steken.

Untitled design (1).jpg

Het leven was nooit bedoeld om een strijd te zijn.

De weg naar beneden

De weg naar beneden nodigt je uit om echt te landen in jezelf, je lichaam en je bestaan, je eigen waarheid te leven en helemaal te zijn wie je werkelijk bent.

Op deze weg ontdek je:

 • Waarom ware vrijheid een proces is van innerlijke expansie dat vraagt om het omarmen van het onbekende en het niet-weten, maar ook om verantwoordelijkheid en spontaniteit.

 • Wat je van dieren kunt leren, hoe je ego hardnekkig probeert om je onbewust te houden en hoe de goddelijke timing van de natuur ook in jouw leven werkzaam is.

 • Waarom het verrichten van innerlijk (opruim)werk veranderingen zal brengen in je relaties en roeping en hoe dit letterlijk met ‘vibes’ te maken heeft. Waarom niets in je leven toeval is geweest en hoe het komt dat er verborgen talenten verschijnen tussen het transformatiepuin.

 • Hoe je echt thuiskomt bij jezelf, in je lichaam en op de aarde door aanwezig te zijn bij jezelf, je emoties te voelen en de yin & yang in jezelf te harmoniseren.

 • De eigenschappen van je ware zelf, hoe het proces van zelfwording al het in jou aanwezige potentieel wakker maakt, hoe je een rimpeleffect op gang brengt en bijdraagt aan het verhogen van het collectief bewustzijn gewoon door te zijn.

erik-dungan-232654-unsplash.jpg

De weg ontvouwt zich pas door hem te bewandelen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRIJS?

149€ (incl. 21% btw)

HOE?

Je krijgt bij aankoop onmiddellijk toegang tot de online bibliotheek waar je meteen met deze verdiepende cursus aan de slag kunt!

Je doorloopt de 15 uitgebreide thema’s (+ 2 bonusthema’s) volledig op je eigen reistempo.

WAT?

Deze cursus bestaat uit 17 inspirerende e-books, geschreven door Mieke Lannoey (auteur van het boek 'Burn-out het begin van verandering'), elk e-book bevat:

 1. een heldere en verdiepende uiteenzetting over het thema

 2. een werkboekgedeelte met reflecterende opdrachten en gedachte-experimenten (aansluitend bij het thema) waardoor je de inzichten en ideeën uit de cursus onmiddellijk kunt integreren in jezelf en toepassen op je leven

Ontdek hier het gehele cursusoverzicht.

Wat maakt geen deel uit van deze cursus?

 • (live)video's noch audiomateriaal

 • individuele coaching of begeleiding (e-mails worden wel steeds beantwoord!)

ervaringen van eerdere deelnemers

Dit is wat Caroline over deze cursus schreef:

'Deze namiddag mezelf in het zonnetje gezet met het bonushoofdstuk van de online cursus die ik volgde bij Mieke Lannoey. Een straffe madam en surfbabe die haar leven helemaal omgooide. Na haar boek 'Burn out. Het begin van verandering', is er nu een online cursus. En, wat voor eentje! In de reis naar je ware zelf leer je welke stappen je mag ondernemen om te komen tot het leven dat echt bij jou past. Dus geen 'ja maar' meer, geen excuses maar actie. Met handige oefeningen en tips.'

Dit was Evi haar ervaring:

'Ik schreef me in op Mieke's online cursus De Reis naar je ware zelf!
En wat een mooi avontuur. Wat een reis!
Mieke gidst je op deze reis op weg naar jouw diepste verlangens, leert je de lessen van de harde leerschool van het leven te omarmen, toont je hoe jezelf terug graag te zien en leert je de signalen van jouw lichaam te interpreteren. Een waardevolle, inspirerende en leerrijk avontuur op weg naar jezelf.

Wil je ook op zoek naar wat binnen jou leeft? Wil je ook concrete stappen zetten op weg naar een leven dat echt bij je past (en dat eigenlijk al diep in jou zit en wacht tot je het (her)ontdekt)?
Schrijf je dan zonder aarzelen in voor deze online cursus.'

Nathalie beleefde het zo:

‘Het laatste bonusthema 'actie ondernemen' is het einde van een lange en boeiende reis. Mijn reis ging door bergen en dalen. Langs wild stromende rivieren en kabbelende beekjes. Ik was niet alleen. Mieke was mijn reisgids. Ze liet me onbekende paden verkennen. Gaf me tips over wonderbaarlijke vergezichten of donkere steegjes. Met de online cursus 'De reis naar je ware zelf' in de hand kon ik alles zelf ontdekken. Een echte aanrader!’

Peggy liet me dit weten:

“Ik zit hier met een grote glimlach na het lezen van jouw laatste download. Net wat ik nodig had! Ik vond de cursus heel intens en verrijkend, maar het heeft ook wat tijd nodig - stap voor stap - voor je de effecten ervan ziet. Work in progress ...  Mensen rondom mij merken wel op dat ik stabieler en sterker ben dan vroeger, dat ik me niet zo makkelijk meer laat meedrijven met negatieve energie. Dus een dikke Merci voor alle inspiratie.”

Het grote voordeel van de reis naar je ware zelf, liet Stef me inzien (zie foto). Namelijk dat je deze cursus helemaal niet online hoeft te volgen! Je kunt de e-books gewoon uitprinten. Of doorsturen naar je Kindle app of apparaat.
En je vervolgens een idyllisch plekje uitkiezen om ze door te nemen.

58666052_2669346479803851_7941410297128943616_n.jpg

Opgelet!

Deze cursus is bedoeld voor alle moedige mensen die echt bereid zijn de verantwoordelijkheid op te nemen voor hun eigen levensgeluk.

Zoals bij elk leerproces, hangt het resultaat van deze cursus af van hoe intensief je er zelf mee aan de slag gaat. Het vraagt om een commitment, uit liefde voor jezelf.

Natuurlijker leven.jpg