Over mij, Mieke Lannoey

39005199_2138034239601747_3651423900471918592_o.jpg
I’m an indefatigable explorer of better ways to live.
— Judith Orloff

Welkom! Ik ben Mieke en mensen verbinden, zowel met zichzelf als met gelijkgestemden, is mijn missie! Onderwijzen door middel van voorbeeld is daarbij mijn motto, met authentieke kwetsbaarheid als sleutelingrediënt. 

Ik hou ervan anderen te inspireren, zowel al schrijvend als tijdens gevarieerde activiteiten zoals workshops, reizen en ontmoetingsmomenten. 

Ik werk daarbij steeds vanuit vrijblijvendheid, gelijkwaardigheid en erop vertrouwend dat alles wat nodig is reeds in de persoon zelf aanwezig is.

'live inspired - feel connected'. 

Inspiratie doorgeven lukt mij enkel als ik intussen ook zelf geïnspireerd word. Daarom blijf ik voldoende aandacht besteden aan mijn eigen proces van persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Immers: ‘You teach best what you most need to learn!’

Naast genieten van het leven uiteraard en dat doe ik het liefst tijdens gezellige avondjes onder vrienden, al golfsurfend in de oceaan of ergens op avontuur in het buitenland.

 

Ontdek hier meer over mij en mijn professionele achtergrond.

Schrijf je onderaan in op mijn nieuwsbrief en ontvang maandelijks de geïnspireerde quote van de maand en een overzicht van de komende activiteiten.

Voor dagelijkse inspiratie, volg mij op Facebook

Contactformulier:

Naam *
Naam