Nurture Your Nature - Verbindende weekends

Voed je eigen natuur en dompel je samen met gelijkgestemden onder in de natuurpracht van Cantabrië, tijdens één van de verbindende weekends.

Nurture your nature

Op een inspirerende plaats,

omgeven door inspirerende mensen,

de inspiratie in jezelf weer doen stromen!

Dat is wat je dit weekend mag verwachten!

Tijdens dit weekend gaan we de verbinding aan met dé natuur, met onze eigen natuur en met mensen waarbij je op een natuurlijke manier jezelf kunt zijn.

In touch with our own essence, we truly enter the stream of life and allow our full potential to be realised.
— Andrew Marshall

Natuur & Verbinding

Hoe dichter je bij je eigen natuur staat, hoe helderder je weet wat je te doen staat en hoe gemakkelijker de dingen door je heen kunnen stromen.

De helende en adembenemend mooie natuur van Cantabrië vormt een uitnodiging om dichter bij je eigen natuur te komen. Zeker in het dorpje Pechón waar een zeer bijzondere en hoge energie hangt.

*

Als ondernemend persoon* ben je bijna altijd bezig (hetzij in uitvoerende modus, hetzij in je hoofd), wat je doet is immers een verlengstuk van wie je bent. Door eens even alles los te laten en een stap terug te zetten, door gewoon te zijn en te ontspannen, ontstaat er ruimte voor nieuwe dingen. Ruimte waarin de inspiratie en ideeën kunnen opborrelen. Je zit jezelf immers niet meer in de weg. :)

Dit weekend vormt een uitnodiging om gewoon even te zijn en alles los te laten. Om de natuurlijke cyclus van het leven, met inwaartse en uitwaartse bewegingen (alias eb- en vloedmomenten), te eren en je eigen natuur te respecteren. Zodat je daarna bij thuiskomst vanuit de flow een rimpeleffect op gang kunt brengen.

*

Er zijn weinig dingen die zoveel positieve energie geven, dan verbinding met gelijkgestemde, daadkrachtige en bewuste mensen. Mensen die jouw taal spreken, jouw struggles (h)erkennen, onvoorwaardelijk in jouw dromen geloven, je aanzetten tot authentieke actie, constructief met je meedenken en reflecteren, je inspireren met hun zijn, moeiteloos het beste in jou naar boven brengen en je waarderen exact om wie je bent.

Dat dit weekend boordevol postieve vibes zal zitten, staat dus vast!

*

En dat allemaal tussen de eucalyptusbomen, op prachtige, tot de verbeelding sprekende stranden (ze noemen Cantabrië niet voor niets de verborgen parel van Europa), met zicht op de besneeuwde bergtoppen van de Picos de Europa, tussen de glooiende groene heuvels vol grazende koeien, uitkijkend over de mysterieuze Atlantische oceaan vanop de ruige, Keltisch aanvoelende kliffen of (terwijl je uit je comfortzone komt) al Stand Up Paddelboardend op de getijdenrivier.

Maar natuurlijk gaan we ook genieten van lekkere Spaanse tapas en wijntjes in de levendige barretjes en gezellig rond kuieren in de nabijgelegen historische stadjes.

*Voor mij staat ‘ondernemend zijn’ voor: je leven in eigen handen nemen, iets doen met de inzichten die je verwerft, je innerlijke roep volgen, je talenten benutten, actie koppelen aan je intuïtieve ingevingen, jouw ‘weten’ effectief in de praktijk brengen, de verantwoordelijkheid opnemen voor je perceptie (zo binnen - zo buiten), bewust zijn en daar je denken, spreken en handelen op afstemmen.

Als je je daarin herkent of hier graag naar wilt evolueren, ben je sowieso welkom.

(Het maakt dus niet uit of je effectief ondernemer bent of niet!).

tina-more-3466858_1920.jpg

Ervaringen van mensen die vorig jaar langskwamen:

Toen voor een ‘Time for me by the sea’:

‘De 5 dagen bij Mieke waren enorm rustgevend.  Het is een fantastische omgeving om tot jezelf te komen en (terug) in contact met de natuur. Ondanks het programma dat er was waren we toch vrij om te doen wat goed voelde voor onszelf.  De lunch die inbegrepen was, was ook een absolute verwennerij. Ik wil zeker nog eens terug!’

- Céline

‘Pechon. Een klein rustig verscholen dorpje in het groene Cantabrië. Tot voor kort geheel onbekend maar na er enkele dagen te verblijven heeft dit plekje voor altijd een plekje in mijn hart. Het was een impulsieve beslissing - atypisch voor de twijfelaar die ik ben - om een “Time for me by the Sea” traject te boeken bij Mieke. Ook Mieke was voor mij immers onbekend, ik was haar als bij toeval (of net niet ;-)) beginnen volgen op Facebook waar ze in alle openheid haar proces deelde, kwetsbaar maar toch inspirerend krachtig. De combinatie van begeleide activiteiten èn toch ook tijd voor mezelf klonken als ‘just what I need’. En zo geschiedde..Zijn het de grazende schapen? De ongerepte natuur in 1000 tinten groen? Het (b)ruisen van de oceaan? De zo-goed-als-verlaten waanzinnig mooie stranden? Mieke en haar immer warme gastvrijheid die je vanaf seconde 1 op je gemak stellen? Ach, ik hoef het niet rationeel te verklaren maar er is daar “iets”…ik noem het “Cantabrië-magie”! Héérlijk op het moment dat je er bent maar ook nu, in België,  geniet ik maanden later nog na van de ervaring en mijn proces dat daar een stevig duwtje in de rug kreeg. De stenen die ik daar tijdens onze afscheidsactiviteit beschilderde, liggen sindsdien op mijn nachtkastje, en ik hoef mijn ogen maar te sluiten om weer op dat idyllische strandje te zitten en de warme gloed te voelen…’

- Annouck

‘In de lente van 2018 had ik de eer om te verblijven bij Mieke in het prachtige Cantabrië (Time for me by the sea). Het heeft mij veel gebracht: de ritueeltjes in de natuur, nadenken over mijn doelen, zwemmen in de overdonderende natuur daar, lekker gek doen,  ...

Het klikte direct met Mieke. Ze verkondigt geen hoogdravende ideeën, maar wel doorleefde ervaringen. Ze heeft een hoog 'Walk your talk' gehalte. 

Spelen met het zand, duiken in de zee, suppen op het meer, nadenken over de weg die je gaat en wat er misschien anders kan. Het kwam aan! Het deed mij lachen en huilen; slapen en stralen. Het bracht mij vooral in beweging.

Mieke is een warme, authentieke, wijze en vrolijke vrouw, een harte-mens :-)’

- Miranda

‘Time for me by the sea,
Ik geloof niet in toeval, 
Het bleef op mijn pad komen. 
Dus boekte ik een ticket en liet mijn gezin even achter voor een intense, wondermooie en dankbare reis. 
Een omhelzing bij het landen alsof we elkaar al jaren kenden, het geduld, de deskundigheid en de passie van Mieke zorgden ervoor dat ik me van de eerste tot de laatste minuut op mijn gemak voelde. 
Een intense maar veel te korte week. 
Rijk aan inzichten, rijk aan nieuwe ervaringen, rijk aan overwinningen, 
Rijk aan verbondenheid. Met Mieke, met de oceaan en met mijn eigen diepe zelf. 
Dankbaar voor de lessen, de vriendschap, het geduld, en vooral de mooie tijd.
Voor herhaling vatbaar.’

- Evi

canta.jpg

PRAKTISCHE INFORMATIE

Data:

21 tot 24 juni 2019 (nog 1 plaats)

Telkens van vrijdag tot maandag (tijden zijn afhankelijk van de vluchturen).

Locatie:

Pechón, Cantabrië, Spanje.

Je dient hiervoor te vliegen op de luchthaven Santander.

prijs weekend:

299€* (excl. 21% btw) wanneer je inschrijft voor 31 maart 2019.

Vanaf 1 april: 324€* (excl. 21 % btw)

*Opgelet: dit bedrag is exclusief verblijf -> zie verder!

Gespreide betaling is steeds mogelijk (zonder meerkost).

Wat is inbegrepen?

  • Facilitatie van het gehele weekend, ik neem je mee naar de meest bijzondere plekjes van Cantabrië & Asturië! (ook vervoer ter plaatse incl. luchthaventransfers)

  • Welkomstdrink op vrijdagavond

  • Lunch op zaterdag en zondag

  • Stand Up Paddleboard initiatie (voor wie dat wenst)

  • Spelen van het Yukimi® bordspel: een weg van boodschappen naar de kern van je innerlijke zelf

  • Intentieritueel op de klif

Wat is niet inbegrepen?

  • Verblijf (zie verder)

  • Vliegtickets naar en van de luchthaven van Santander

  • Verzekering

  • Overige maaltijden (ontbijt zit bij het verblijf inbegrepen)

verblijf:

Tijdens het Nurture Your Nature verbindend weekend verblijf je in het authentieke familiehotel Posada Mellante.

De kosten hiervoor komen op 120€ voor 3 nachten in een privékamer met eigen badkamer, inclusief ontbijt.

Dit bedrag betaal je ter plaatse, rechtstreeks aan de accommodatie.

Bij inschrijving voor dit weekend wordt jouw kamer automatisch gereserveerd.

Max. 4 deelnemers per weekend

P.S.: Blijf je graag een paar dagen langer in Cantabrië voor wat extra me-time, dat kan! Je mag me gerust mailen voor suggesties. Voor deze dagen dien je wel eigen vervoer en accommodatie te voorzien.

yasin-hosgor-712370-unsplash.jpg