Verbinding van ondernemers met een missie

Naast mensen verbinden met zichzelf, tijdens de reizen, workshops en cursussen die ik organiseer, zie ik het ook als mijn missie om gelijkgezinden samen te brengen. Ik geloof ontzettend in de meerwaarde van een gelijkgestemde tribe! Aanvullend op de Facebookgroep probeer ik op regelmatige basis verbindende activiteiten te organiseren en inspirerende informatie te voorzien rond spirituele economie en ondernemen vanuit het nieuwe bewustzijn.

Wil je graag op de hoogte blijven van de activiteiten die speciaal voor ondernemers met een missie worden georganiseerd? Schrijf je dan hier in op de apart daarvoor aangelegde nieuwsbrief!

Facebookgroep: ondernemers met een missie

Zomer 2017 richtte ik, vanuit een spontane ingeving, de Facebookgroep 'ondernemers met een missie' op. Mijn intentie om deze groep op te starten was een verlangen naar verbinding met gelijkgestemden. Binnen het bestaande ondernemerslandschap (dat voor mij meer op een ratrace leek) voelde ik mij immers de vreemde eend in de bijt. Ik besefte dat er een frisse beweging nodig was die ruimte bood aan een nieuwe generatie ondernemers.

Met de groep bied ik een platform aan waar gelijkgezinde ondernemers (in spé) elkaar kunnen ont-moeten en onderling kunnen uitwisselen en inspireren. Zowel online als tijdens leuke en laagdrempelige (netwerk)activiteiten en ontmoetingsmomenten. Een warme community waar een sfeer van respect, veiligheid en verbondenheid heerst, waar ook kwetsbaarheid mag bestaan. 

Ik geloof oprecht dat de gebundelde krachten van deze missievolle mensen zullen leiden tot een positieve verandering in de maatschappij en zo dus ook tot een betere wereld.

tiffany'sbirthday!.jpg

'Separate we're just small islands. TOGETHER WE'RE A CONTINENT.'

Welkom bij de tribe ‘ondernemers met een missie’!

Inspiratie voor ondernemers met een missie

Ontdek hier de gratis e-books die geschreven werden voor ondernemers met een missie. Of laat je inspireren door een van de blogartikelen.

E-book 'stel je eigen waardenplan op'

Blijf trouw aan jezelf binnen ondernemerschap door je eigen waardenplan op te stellen. Dit e-book helpt je stap voor stap in kaart te brengen waar ondernemerschap voor jou in essentie om draait zodat je de juiste koers  kunt (blijven) varen. Een levenslange successtrategie voor ondernemers met een missie.

Activiteiten voor ondernemers met een missie

Op regelmatige basis worden er activiteiten en ontmoetingsmomenten georganiseerd voor ondernemers met een missie. Deze evenementen verschijnen steeds in de Facebookgroep.

Blijf op de hoogte via de 'ondernemers met een missie' nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van de activiteiten die speciaal voor ondernemers met een missie worden georganiseerd? Schrijf je dan in op de apart daarvoor aangelegde nieuwsbrief!