agenda activiteiten & reizen:

Najaar 2019:

Groeitraject voor zijnsondernemers: Ondernemen van binnen naar buiten

Ondernemen van binnen naar buiten is een persoonlijk ontwikkelingstraject voor ondernemers die (willen) werken vanuit wie ze zijn.

Moeiteloos kunnen doen waar je van houdt, op een manier die trouw is aan jezelf en je toestaat een leven te leiden waarin je in verbinding kunt blijven met je eigen centrum. Dat is wat ik elke zijnsondernemer toewens en dat is de motivatie van waaruit ik dit groeitraject organiseer.

Het groeitraject biedt een plaats waar je echt jezelf kunt zijn, waar je kunt delen met en leren van elkaar. Waar je samen groeit en successen viert. Waar je groots mag dromen. Waar mensen je terug bij jezelf brengen als je van je pad of de essentie dreigt af te wijken. Waar je zowel groeit als mens als als ondernemer.

Een vruchtbare zijnsplaats om samen te groeien naar de beste versie van jezelf.

16 - 17 november: tweedaagse facilitatortraining ‘Transformerend Zijn’ (3e editie)

Los van de noemer waaronder je werkt, vertrekt alles wat je doet vanuit wie je bent. Je bent je eigen instrument. Het is je immers vast al opgevallen dat niets in je leven toeval is geweest, zelfs dat doodlopende carrièrepad, die destructieve relatie of dat hardnekkige gezondheidsprobleem niet. Het heeft jou allemaal gevormd tot wie jij nu bent. Jouw mix van authentieke ervaringen heeft ervoor gezorgd dat je tools in je rugzak hebt die alleen jij kunt doorgeven. Of dat nu als zelfstandig ondernemer is of als werknemer in dienstverband.

Je ZIJN durven inzetten in je werk.

Je ware zelf helemaal durven laten zien.

Jouw pure vibe met de wereld delen.

Dat is waar deze training in essentie over gaat. Tijdens deze tweedaagse wordt gezorgd voor een veilige bedding om over deze onderwerpen uit te wisselen en er onder gelijkgestemden mee aan de slag te gaan. Niet door meer lagen toe te voegen, maar juist door te ont-wikkelen.

Alles wat je nodig hebt zit reeds in jou. Je bent hier op aarde om een unieke taak te volbrengen, een missie die alleen door jou kan uitgevoerd worden. Een missie die gedragen wordt door het hele universum. Durf je jezelf hieraan over te geven?

VOLZET - volgende editie 28 & 29 maart 2020.

7 - 8 december: Duik in je natuurlijke scheppingskracht, tweedaagse workshop

Tijdens deze tweedaagse workshop duik je in je natuurlijke scheppingskracht, boor je je bron van inspiratie aan, maak je kennis met de R.I.A.-methode en breng je de fasen van het creatief proces op een creatieve en persoonlijke manier in beeld.

Deze tweedaagse is gericht op alle creatievelingen, scheppers, creators, innovators, makers en vernieuwers. Op iedereen die verlangt naar een creatief en scheppend leven dat gekenmerkt wordt door zielsvreugde en innerlijke vrijheid.

SCHRIJF JE HIERONDER IN OP DE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE DATA EN ACTIVITEITEN!