agenda activiteiten & reizen:

De reis naar je ware zelf (online cursus)

Heb je het gevoel dat je in cirkeltjes loopt? Dat je compleet vast zit in je eigen leven? Voel je je steeds meer vervreemden van jezelf? Ervaar je het volwassen leven als één grote teleurstelling? Heb je het gevoel dat je jezelf vastgereden hebt in de (financiële) ratrace? Sta je op het randje van een burn-out of bore-out? Of weet je na een burn-out niet hoe je nu verder moet?

Is de centrale vraag in je leven “Is het dit nu maar?”. Heb je alles om gelukkig te zijn maar voel je je innerlijk leeg? Ben je helemaal klaar met jezelf en de excuses en verhaaltjes die je jezelf al jaren vertelt? Vlucht je van de ene afleiding in de andere om maar niet te moeten voelen? Is je verlangen naar verandering groter dan je angst voor verandering? Ben je bereid om jezelf een liefdevolle schop onder de kont te geven?

Dan is de online cursus ‘de reis naar je ware zelf’, bestaande uit 17 etappes die je op je eigen tempo kunt afleggen exact wat je nodig hebt!

Doorlopend beschikbaar in de online bibliotheek.

21 - 24 juni: Nurture Your Nature - verbindend weekend in Cantabrië

Voed je eigen natuur in verbinding met gelijkgestemden en laat de inspiratie stromen!

Nog 1 plaats.

Zomervakantie:

5 - 7 juli: BUSINESS FROM BEINGNESS weekend in de abdij van postel

Merk je ook dat ondernemen vanuit het nieuwe bewustzijn, niet matcht met de oude manier van marketing?

Wil je ook niet langer moeten pushen, forceren, overtuigen (hoe ‘psychologisch onderbouwd’ deze technieken ook mogen zijn), de angst of het reptielbrein van mensen bespelen, schaarste creëren? (En bijgevolg bijdragen aan de emotionele vervuiling van onze planeet.)

Geloof je ook oprecht dat het anders kan, weet je alleen niet hoe?

Dan ben je van harte welkom op het ‘business from beingness’ weekend van 5 tot 7 juli in de abdij van Postel! Waar we uitgaan van het principe ‘Energy speaks louder than strategy!’

Laatste plaats.23 - 25 augustus: Introductieweekend spirituele economie & het nieuwe bewustzijn

Het is nog nooit zo duidelijk geweest, als we verandering willen zien in de maatschappij, gaan we daar zelf voor moeten zorgen. Wij zijn immers de maatschappij. Hoe lang gaan we nog wachten op instanties buiten onszelf? De enige instantie die er echt toe doet, is jouw innerlijke instantie!

Hoe kan je op dagdagelijkse basis bijdragen aan een nieuwe maatschappij? Aan een maatschappij waarin zijn belangrijker is dan doen. Waarin dromen worden gevoed, creatieve talenten worden benut en potentieel wordt ontwikkeld. Waarin mensen niet eerst kapot moeten breken vooraleer ze open kunnen breken.

Aan een maatschappij die niet gedreven wordt door angst, afgescheidenheid en schaarste. Waarin niet langer de ego’s zegevieren maar steeds meer mensen vanuit hun ware kern leven. Waarin het niet langer elk voor zich is, maar de verbondenheid en het groter geheel voorop staan.

Je ontdekt het tijdens dit weekend.

Verwacht je aan een verdiepend en verrijkend weekend boordevol (zelf)reflectiewerk, uitwisseling en verbinding! Een weekend met een rimpeleffect!

Najaar:

28 sep - 5 okt: Surf Your Way Out week te Frankrijk (9e editie)

De Surf Your Way Out weken worden gekenmerkt door twee woorden:

TRANSFORMATIE & PLEZIER!

Dankzij de helende en transformerende kracht van water een laagje oude identiteit afspoelen en zo je ware natuur (her)ontdekken. Ervaren dat transformatie niet 'zwaar' of 'serieus' hoeft te zijn maar juist speelsheid en lichtheid in je leven brengt. Dat in de vorm van een surfreis met een groep gelijkgestemden, waar in een veilige, samenhorige sfeer diepgaande deelmomenten en momenten vol gelach en plezier elkaar afwisselen. Het avontuurlijke kantje in jezelf (weer) tot leven wekken door iets te doen wat je nog nooit hebt gedaan. Thuiskomen en ontdekken dat er effectief iets veranderd is, dat je letterlijk en figuurlijk in beweging bent gebracht. Dat de energie weer volop stroomt.

Dat is waar de Surf Your Way Out transformatiereizen voor staan.

Wat kenmerkend was aan de voorbije edities? Dat mensen als herboren terugkomen en hun leven opnieuw begint te stromen!

7 - 14 oktober: Zijnsretraite: Zijn met zicht op zee (VOLZET)

Tijdens deze unieke zijnsretraite op een ‘once in a lifetime’ locatie met zicht op de Atlantisch oceaan, geven we ons over aan wat vanuit het moment mag ontstaan.

Je verblijft in deze toren op de klif:

51685691_2246164542337828_5323203078210453504_n.jpg

18 - 21 oktober: Nurture Your Nature - verbindend weekend in Cantabrië

Voed je eigen natuur in verbinding met gelijkgestemden en laat de inspiratie stromen!

Allerlaatste editie, 4 plaatsen beschikbaar.

Groeitraject voor zijnsondernemers: Ondernemen van binnen naar buiten

Ondernemen van binnen naar buiten is een persoonlijk ontwikkelingstraject gericht op ondernemers die (willen) werken vanuit wie ze zijn. Voor wie ondernemen een manier is om hun (ziels)missie te verwerkelijken, hun potentieel te ontwikkelen en hun talenten te benutten. Kortom: om te doen waarvoor ze hier zijn en zo een bijdrage te leveren aan het groter geheel!

Datgene wat Carl Jung het proces van zelfverwezenlijking of individuatie noemde en wat Maslow aan de top van zijn behoeftepiramide zette: zelfactualisatie.

Een proces dat heel veel voldoening, maar ook danig wat uitdagingen met zich meebrengt. Zeker in een tijd die volop in de shift zit van het oude naar het nieuwe bewustzijn, van angst naar liefde.

De inhoud van het groeitraject bestaat uit een combinatie van verdiepende bewustzijnstraining + intervisie/mastermind rond ondernemerschap + deelcirkels.

We gaan samen leren, delen, groeien, creëren en verbinden. Maar vooral ook elkaar aanmoedigen en inspireren en samen een rimpeleffect op gang brengen!

Dankzij dit traject sta je er voortaan niet meer alleen voor!

Dinsdaggroep: data 2019: 5/11, 10/12 - data 2020: 14/1, 11/2, 24/3 + 27/10

De dinsdaggroep gaat door in Sint-Gillis-Waas, centraal gelegen en vlot bereikbaar langs de E34 (Antwerpen - Knokke).

Donderdaggroep: data 2019: 7/11, 5/12 - data 2020: 16/1, 13/2, 26/3 + 29/10

De donderdaggroep gaat door in Mortsel, vlakbij de tramhalte en op wandelafstand van het station.

16 - 17 november: tweedaagse facilitatortraining ‘Transformerend Zijn’ (3e editie)

Los van de noemer waaronder je werkt, vertrekt alles wat je doet vanuit wie je bent. Je bent je eigen instrument. Het is je immers vast al opgevallen dat niets in je leven toeval is geweest, zelfs dat doodlopende carrièrepad, die destructieve relatie of dat hardnekkige gezondheidsprobleem niet. Het heeft jou allemaal gevormd tot wie jij nu bent. Jouw mix van authentieke ervaringen heeft ervoor gezorgd dat je tools in je rugzak hebt die alleen jij kunt doorgeven. Of dat nu als zelfstandig ondernemer is of als werknemer in dienstverband.

Je ZIJN durven inzetten in je werk.

Je ware zelf helemaal durven laten zien.

Jouw pure vibe met de wereld delen.

Dat is waar deze training in essentie over gaat. Tijdens deze tweedaagse wordt gezorgd voor een veilige bedding om over deze onderwerpen uit te wisselen en er onder gelijkgestemden mee aan de slag te gaan. Niet door meer lagen toe te voegen, maar juist door te ont-wikkelen.

Alles wat je nodig hebt zit reeds in jou. Je bent hier op aarde om een unieke taak te volbrengen, een missie die alleen door jou kan uitgevoerd worden. Een missie die gedragen wordt door het hele universum. Durf je jezelf hieraan over te geven?

Beperkt aantal plaatsen. Vroegboekkorting loopt tot 1 augustus.

7 - 8 december tweedaagse training

Meer info volgt.SCHRIJF JE HIERONDER IN OP DE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE!