agenda activiteiten & reizen:

9 - 10 maart 2018: tweedaagse facilitatortraining ‘minder doen, meer ZIJN’ (2e editie)

Los van de noemer waaronder je werkt (‘coach’, ‘therapeut’, ‘ondernemer’…), vertrekt alles wat je doet vanuit wie je bent. Je bent je eigen instrument. Het is je immers vast al opgevallen dat niets in je leven toeval is geweest, zelfs dat doodlopende carrièrepad, die destructieve relatie of dat hardnekkige gezondheidsprobleem niet. Het heeft jou allemaal gevormd tot wie jij nu bent. Jouw mix van authentieke ervaringen heeft ervoor gezorgd dat je tools in je rugzak hebt die alleen jij kunt doorgeven.

Je ZIJN durven inzetten in je werk.

Je ware zelf helemaal durven laten zien.

Jouw pure vibe met de wereld delen.

Dat is waar deze training in essentie over gaat. Tijdens deze tweedaagse wordt gezorgd voor een veilige bedding om over deze onderwerpen uit te wisselen en er onder gelijkgestemden mee aan de slag te gaan. Niet door meer lagen toe te voegen, maar juist door te ont-wikkelen.

Alles wat je nodig hebt zit reeds in jou. Je bent hier op aarde om een unieke taak te volbrengen, een missie die alleen door jou kan uitgevoerd worden. Een missie die gedragen wordt door het hele universum. Durf je jezelf hieraan over te geven?

(nog 2 plaatsen)


16 - 17 MAART: BUSINESS FROM BEINGNESS

Merk je ook dat ondernemen vanuit het nieuwe bewustzijn, niet matcht met de oude manier van marketing?

Wil je ook niet langer moeten pushen, forceren, overtuigen (hoe ‘psychologisch onderbouwd’ deze technieken ook mogen zijn), de angst of het reptielbrein van mensen bespelen, schaarste creëren? (En bijgevolg dus ook klanten aantrekken die resoneren met angst, tekort en FOMO.)

Geloof je ook oprecht dat het anders kan, weet je alleen niet hoe?

Dan ben je van harte welkom op de tweedaagse workshop ‘business from beingness’! Waar we uitgaan van het principe ‘Energy speaks louder than strategy!’

24 -31 MAART: Zijnsretraite: Zijn met zicht op zee

Tijdens deze unieke zijnsretraite op een ‘once in a lifetime’ locatie met zicht op de oceaan, geven we ons over aan wat vanuit het moment mag ontstaan.

Voorjaarseditie: 24 - 31 maart, najaarseditie: 7 - 14 oktober.

Nog 1 plaats beschikbaar. Je verblijft in deze toren op de klif:

51685691_2246164542337828_5323203078210453504_n.jpg

APRIL - JUNI: Nurture Your Nature - verbindende weekends in Cantabrië

Voed je eigen natuur en laat de inspiratie stromen!

Data:

april: 12 tot 15 en 26 tot 29

mei: 3 tot 6

juni: 7 tot 10, 14 tot 17 en 21 tot 24

Telkens van vrijdag tot en met maandag.

10 - 13 mei: in bloei met bloesems

Ontdek wat bloesemremedies kunnen betekenen in jouw proces en leer meer over resonantie en het vibrationele effect op jouw holistische gezondheid van zowel bloesem-, edelsteen- als omgevingsessences.

Dit weekend gaat door in het prachtige Cantabrië, een helende streek boordevol natuurkracht. De ideale plek om de natuur in jezelf weer aan te spreken.

Dit weekend wordt georganiseerd vanuit een bloeiende samenwerking met Catrin Marichal van MiRA, bezielde bloesemremedie-maakster.

Meer info volgt binnenkort.

18 - 25 mei: 7e Surf Your Way Out week te Frankrijk

De Surf Your Way Out weken worden gekenmerkt door twee woorden:

TRANSFORMATIE & PLEZIER!

Dankzij de helende en transformerende kracht van water een laagje oude identiteit afspoelen en zo je ware natuur (her)ontdekken. Ervaren dat transformatie niet 'zwaar' of 'serieus' hoeft te zijn maar juist speelsheid en lichtheid in je leven brengt. Dat in de vorm van een surfreis met een groep gelijkgestemden, waar in een veilige, samenhorige sfeer diepgaande deelmomenten en momenten vol gelach en plezier elkaar afwisselen. Het avontuurlijke kantje in jezelf (weer) tot leven wekken door iets te doen wat je nog nooit hebt gedaan. Thuiskomen en ontdekken dat er effectief iets veranderd is, dat je letterlijk en figuurlijk in beweging bent gebracht. Dat de energie weer volop stroomt.

Dat is waar de Surf Your Way Out transformatiereizen voor staan.

Wat kenmerkend was aan de voorbije edities? Dat mensen als herboren terugkomen en hun leven opnieuw begint te stromen!

25 mei - 1 juni: Surf Your Way Out week - ondernemerseditie te Frankrijk

Creëer een rimpeleffect!

Deze Surf Your Way Out editie brengt niet alleen jou in beweging maar ook je onderneming! Voor elke ondernemer wiens missie wat meer mag gaan stromen! Want er bestaat geen betere businesscoach dan de oceaan!

Meer info over de ondernemerseditie vind je in de 'Facebookgroep ‘ondernemers met een missie’.


Zomervakantie:5 - 7 juli weekend in de Abdij van Postel

23 - 25 augustus weekend in de Abdij van Postel


Najaar:


Meer info volgt.

SCHRIJF JE HIERONDER IN OP DE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE!