agenda activiteiten & reizen:

Najaar:

28 sep - 5 okt: Surf Your Way Out week te Frankrijk (9e editie)

De Surf Your Way Out weken worden gekenmerkt door twee woorden:

TRANSFORMATIE & PLEZIER!

Dankzij de helende en transformerende kracht van water een laagje oude identiteit afspoelen en zo je ware natuur (her)ontdekken. Ervaren dat transformatie niet 'zwaar' of 'serieus' hoeft te zijn maar juist speelsheid en lichtheid in je leven brengt. Dat in de vorm van een surfreis met een groep gelijkgestemden, waar in een veilige, samenhorige sfeer diepgaande deelmomenten en momenten vol gelach en plezier elkaar afwisselen. Het avontuurlijke kantje in jezelf (weer) tot leven wekken door iets te doen wat je nog nooit hebt gedaan. Thuiskomen en ontdekken dat er effectief iets veranderd is, dat je letterlijk en figuurlijk in beweging bent gebracht. Dat de energie weer volop stroomt.

Dat is waar de Surf Your Way Out transformatiereizen voor staan.

Wat kenmerkend was aan de voorbije edities? Dat mensen als herboren terugkomen en hun leven opnieuw begint te stromen!

7 - 14 oktober: Zijnsretraite: Zijn met zicht op zee (VOLZET)

Tijdens deze unieke zijnsretraite op een ‘once in a lifetime’ locatie met zicht op de Atlantisch oceaan, geven we ons over aan wat vanuit het moment mag ontstaan.

Je verblijft in deze toren op de klif:

51685691_2246164542337828_5323203078210453504_n.jpg

Groeitraject voor zijnsondernemers: Ondernemen van binnen naar buiten

Ondernemen van binnen naar buiten is een persoonlijk ontwikkelingstraject voor ondernemers die (willen) werken vanuit wie ze zijn.

Moeiteloos kunnen doen waar je van houdt, op een manier die trouw is aan jezelf en je toestaat een leven te leiden waarin je in verbinding kunt blijven met je eigen centrum. Dat is wat ik elke zijnsondernemer toewens en dat is de motivatie van waaruit ik dit groeitraject organiseer.

Het groeitraject biedt een plaats waar je echt jezelf kunt zijn, waar je kunt delen met en leren van elkaar. Waar je samen groeit en successen viert. Waar je groots mag dromen. Waar mensen je terug bij jezelf brengen als je van je pad of de essentie dreigt af te wijken. Waar je zowel groeit als mens als als ondernemer.

Een vruchtbare zijnsplaats om samen te groeien naar de beste versie van jezelf.

16 - 17 november: tweedaagse facilitatortraining ‘Transformerend Zijn’ (3e editie)

Los van de noemer waaronder je werkt, vertrekt alles wat je doet vanuit wie je bent. Je bent je eigen instrument. Het is je immers vast al opgevallen dat niets in je leven toeval is geweest, zelfs dat doodlopende carrièrepad, die destructieve relatie of dat hardnekkige gezondheidsprobleem niet. Het heeft jou allemaal gevormd tot wie jij nu bent. Jouw mix van authentieke ervaringen heeft ervoor gezorgd dat je tools in je rugzak hebt die alleen jij kunt doorgeven. Of dat nu als zelfstandig ondernemer is of als werknemer in dienstverband.

Je ZIJN durven inzetten in je werk.

Je ware zelf helemaal durven laten zien.

Jouw pure vibe met de wereld delen.

Dat is waar deze training in essentie over gaat. Tijdens deze tweedaagse wordt gezorgd voor een veilige bedding om over deze onderwerpen uit te wisselen en er onder gelijkgestemden mee aan de slag te gaan. Niet door meer lagen toe te voegen, maar juist door te ont-wikkelen.

Alles wat je nodig hebt zit reeds in jou. Je bent hier op aarde om een unieke taak te volbrengen, een missie die alleen door jou kan uitgevoerd worden. Een missie die gedragen wordt door het hele universum. Durf je jezelf hieraan over te geven?

Beperkt aantal plaatsen. Vroegboekkorting loopt tot 1 augustus.

7 - 8 december: De natuurlijke fasen van het scheppingsproces: kennismaking met de R.I.A.-methode

Tweedaagse training voor creatieve ondernemers, scheppers, creators, innovators, makers en vernieuwers, meer info volgt.SCHRIJF JE HIERONDER IN OP DE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE!