Over mij, Mieke Lannoey

IMG_5192.jpeg
‘Everything in nature loves to move, grow and develop in a spiral formation.
Apply this to your own growth process and you will unlock nature’s power in your life!

Wie & waarom?

Welkom, ik ben Mieke en in alles wat ik doe neem ik je mee naar de essentie.

Ik gebruik mijn eigen bewustwordingsproces als leidraad en deel inzichten die voortvloeien uit persoonlijke leer- en levenservaringen.

Mijn hoger doel is om jou in je eigen oceaan van onbeperkte mogelijkheden te doen duiken en een rimpeleffect te creëren dat uitdijt naar de gehele maatschappij.

 

Hoe & wat?

De roep van het water is de rode draad doorheen mijn leven. Het element water symboliseert voor mij:

  • Transformatie: door het onbewuste bewust te maken

  • Helderheid scheppen over je pad

  • Natuurlijke cycli & Vrouwelijke energie

  • Plezier, Stroming & Vernieuwing

  • Emotionele opschoning & Trillingsverhoging

  • Overvloed & Het veld van energie

Dat zijn dan ook de thema’s waarrond ik me het liefst met jou verbind tijdens workshops, (surf)reizen & retraites, trainingen en verbindende activiteiten.

Ik werk steeds in groep, deels in België, deels in het buitenland en deels online.

Op de agenda vind je terug wanneer wat plaatsvindt.

Ik geef geen coaching! Wat ik wel doe is: faciliteren, creëren, inspireren, verbinden, het leven bestuderen, bewustzijn verspreiden, het pad voorlopen en verandering brengen.

leven & ondernemen vanuit Het nieuwe bewustzijn

Ondernemerschap is voor mij dé manier om enerzijds zelf vanuit de essentie te kunnen leven. Leven vanuit de essentie betekent voor mij op mijn eigen ritme kunnen leven, plaatsonafhankelijk kunnen werken, veel ruimte hebben om met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn, geïnspireerd kunnen schrijven, zoveel mogelijk tijd in, op en aan de oceaan vertoeven en nieuwe avonturen beleven die mijn innerlijke comfortzone doen stretchen (zo leer ik binnenkort freediven… met een zeemeerminnenstaart aan!)

Kortom: een leven kunnen leiden dat trouw is aan mijn eigen waarden. Wat mij daartoe de aanzet heeft gegeven is een stevige burn-out in 2014, waarover ik toen het boek ‘Burn-out het begin van verandering’ schreef.

Anderzijds is ondernemerschap voor mij hét middel om het nieuwe bewustzijn te helpen verspreiden op aarde zodat we kunnen evolueren naar een spirituele economie.

Gelijkgestemde ondernemers (in spé) ontmoet ik graag in de Facebookgroep ‘Ondernemers met een missie’.

Voor wie?

Je bent ondernemend* en persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling zijn niet nieuw voor jou?

Ik ben er voor jou als jij graag je eigen wateren nog dieper wilt verkennen om daar de bron van jouw potentieel te ontdekken en aan te boren! Als je verlangt naar een manier van leven en/of ondernemen die trouw is aan jezelf, gekenmerkt door vrijheid, vreugde en moeiteloosheid.

*Voor mij staat ‘ondernemend zijn’ voor: je leven in eigen handen nemen, iets doen met de inzichten die je verwerft, je innerlijke roep volgen, je talenten benutten, actie koppelen aan je intuïtieve ingevingen, jouw ‘weten’ effectief in de praktijk brengen, de verantwoordelijkheid opnemen voor je perceptie (zo binnen - zo buiten), bewust zijn en daar je denken, spreken en handelen op afstemmen. (Het maakt mij dus niet uit of je effectief ondernemer bent of niet!).

Ontdek hier meer over mij en mijn professionele achtergrond.

Schrijf je onderaan in op mijn nieuwsbrief en ik hou je graag op de hoogte van nieuwe blogartikelen en activiteiten.

Voor dagelijkse inspiratie kan je mij volgen op Facebook

Contactformulier:

Naam *
Naam